Malerfirma siden 1967 - Godt håndværk igennem 3 generationer.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Salg af maling til ”gør det selv”-folk og håndværkere

Hos Malerfirma Grossmann tilbyder vi salg af maling. Vi udfører alle former for malerarbejde lige fra at spartle og tapetsere til at male og sprøjtmale for vores kunder i blandt andet Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi benytter disse kompetencer og muligheder for engros-indkøb ved at sælge maling til private ”gør det selv”-folk og håndværkere.

Vi råder og vejleder ved salg af maling og malerprodukter

Vi råder og vejleder gerne omkring vores maling, og alle vores malerprodukter er i høj kvalitet. Du kan finde al slags maling til alle typer af malerarbejde, men vi sælger minimum 10 liter ad gangen. Derfor kan vi altid tilbyde en god pris ved salg af maling.

Virksomheden startede for omkring 70 år siden, og familiefirmaet ejes nu af tredje generation. Det medfører, at vi har samlet megen erfaring sammen gennem praktisk malerarbejde og moderne malerteknikker.

Det betyder, at vi kan råde og vejlede på højt niveau når vi sælger maling, og det betyder samtidig, at vores vejledning ikke kun er baseret på teori, men på reelt håndværk. Derfor fører vores rådgivning altid til det bedste resultat.

Kom forbi eller ring for at høre om priser og produkter

Du er velkommen til at komme forbi, men du kan også kontakte os hos Malerfirma Grossmann & Søn A/S for at høre nærmere om priser og produkter. Du kan ringe til os på telefon 21 42 66 37 / 74 52 66 37, men du kan også skrive til os på dg@malergrossmann.dk.

Malerfirma Grossmann & Søn A/S

Vinkelvej 11C

 6100 Haderslev

Tlf.: 21 42 66 37 / 74 52 66 37

CVR:10035023

Send os en mail