Malerfirma siden 1967 - Godt håndværk igennem 3 generationer.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maleropgaver til private

Malerfirma Grossmann & Søn A/S er et gammelt familiefirma i Haderslev. Vi udfører alle former for malerarbejde, herunder tapetsering og facaderenovering samt sprøjtemaling af blandt andet inventar og elementer. Dertil kommer, at vi rådgiver og vejleder om farvevalg, materialer og vedligeholdelse.

Ingen opgaver er for store og ingen for små for os, og trænger dit hjemmet til et ansigtsløft, så ring og aftal en tid, hvor vi kan komme forbi til en samtale om, hvad du ønsker, og hvad vi kan tilbyde.

Kombinationen af farver er dit hjems personlighed

​Dine farver og mønstre på eventuelt tapet, herunder kombinationen af farver, er med til at give dit hjem personlighed, og derfor kan det være en god ide at benytte os til sparring om farvernes udtryk, de forskellige farvesammensætninger og det naturlige lysindfald.

Vi kan udføre alt malerarbejde i dit hjem

Vi har mange års erfaring med meget forskellige maleropgaver. Derfor er vi parat til at sætte kulør på dit hjem, og det kan være facaden og garagen, det kan være døre, vinduer og paneler, eller det kan være køkkenet, stuen og entréen, der skal friskes op. Men det kan også være, at du blot ønsker nye farver eller mønstre.

Vi kan blandt andet udføre opgaver som:

  • Maling
  • Tapetsering
  • ​Spartlingsopgaver
  • ​Epoxymaling af gulve
  • ​Vådrumsbehandlinger
  • ​Sprøjtemaling af køkkenlåger, døre og diverse emner
  • ​Alt malerarbejde inden for facadebehandling og facaderenovering
  • ​Alt malerarbejde i forbindelse med om- og tilbygning samt nybyggeri

Kontakt Malerfirma Grossmann & Søn A/S på telefon 21 42 66 37 / 74 52 66 37 eller på dg@malergrossmann.dk for at få råd, vejledning og et uforpligtende tilbud. ​

Malerfirma Grossmann & Søn A/S

Vinkelvej 11C

 6100 Haderslev

Tlf.: 21 42 66 37 / 74 52 66 37

CVR:10035023

Send os en mail