Malerfirma siden 1967 - Godt håndværk igennem 3 generationer.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maleropgaver til Erhverv

Malerfirma Grossmann & Søn A/S udfører alle former for malerarbejde for erhvervsvirksomheder, boligforeninger og boligselskaber, og vi maler både ude og inde. Desuden påtager vi os renoveringsopgaver, og det kan være alt fra de små reparationer til større istandsættelsesopgaver af facader eller kontorlandskaber. Vi laver også fraflytningslejligheder.

Vi tager hensyn når vi maler i en virksomhed

​Vi tager naturligvis altid et professionelt hensyn til, at jeres virksomhed skal kunne fungere, selvom der udføres malerarbejde eller renovering.

Vi står samtidig til rådighed med gode råd om farver og produkter. Bemærk, at det rigtige farvevalg kan være med til at gøre arbejdsdagen bedre og mere effektiv.

Vi kan i det hele taget løse enhver opgave i din virksomhed, hvad enten det er på kontoret, i butikken eller i produktionshallen. Vores motto er, at "intet er umuligt" - vi finder altid en løsning til alle ønsker og behov.

Vi udfører blandt andet:

  • Epoxybehandling af gulve
  • ​Sprøjtemaling af produktionshaller
  • ​Renovering af kontorer og butikker med mere
  • ​Malerbehandling efter brand eller vandskader
  • ​Malerbehandling af nyopførte institutioner

Vi maler flyttelejligheder for boligforeninger

​Vi arbejder for flere boligforeninger og boligselskaber, hvor tidsplaner og pålidelighed samt samarbejde med gulvslibere, rengøring og andre håndværksgrupper sættes i højsædet. Det er vigtigt, at tingene kører, så lejlighederne står nymalede og indflytningsklare til det aftalte tidspunkt. Vi laver naturligvis også lejligheder for private, når de skal flytte fra deres lejebolig eller ejerlejlighed.

Du kan kontakte Malerfirma Grossmann & Søn A/S på telefon 21 42 66 37 / 74 52 66 37, eller du kan skrive til dg@malergrossmann.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. ​

Malerfirma Grossmann & Søn A/S

Vinkelvej 11C

 6100 Haderslev

Tlf.: 21 42 66 37 / 74 52 66 37

CVR:10035023

Send os en mail