Malerfirma siden 1967 - Godt håndværk igennem 3 generationer.

Solcreme til dit træværk

Træbeskyttelse er træværkets ”solcreme”, fastslår GORIs ekspert.

Solens stråler er en af træets værste fjender. Derfor er det med træværk ligesom med vores hud. Træbeskyttelse fungerer lige som solcreme: Jo tættere og tykkere laget er – des bedre er beskyttelsen.

Al træbeskyttelse skal i dag opfylde meget strenge miljøkrav – uanset om de er opløselige i vand eller terpentin. Når det gælder holdbarheden, har begge typer hver deres fordele.

Den terpentinopløslige træbeskyttelse er klart den bedste til ældre træ med overflader, som er blevet ujævne og nedslidte. Terpentinopløslig træbeskyttelse tørrer langsomt, og det giver derved mulighed for at arbejde i længere tid med produktet end den vandopløselige træbeskyttelse. Slutresultatet bliver en hård og beskyttende film.

Den vandopløselige træbeskyttelse er klart den bedste til helt nyt eller meget velholdt træ. Den danner en fleksibel overflade, der er følger træets bevægelser. Vandopløselige træbeskyttelse tørrer ret hurtigt, så man under gunstige forhold kan påføre to lag på samme dag.

For begge typer træbeskyttelse gælder, at jo flere lag man påfører, des bedre er træet beskyttet mod solens skadevirkninger – ligesom ved brug af solcreme på huden. For GORIs produkter gælder desuden, at der sagtens kan benyttes terpentinopløselig træbeskyttelse, selv om man tidligere har brugt vandopløselig – og omvendt.

Besøg Dyrup for yderligere detaljer.
GORI 100
Anvendes til udendørs træ som facader, gavle, vinduer, døre m.m.
Send forespørgsel vedr. produkt: Dyrup

Malerfirma Grossmann & Søn A/S

Vinkelvej 11C

 6100 Haderslev

Tlf.: 21 42 66 37 / 74 52 66 37

CVR:10035023

Send os en mail